Politica de confidentialitate

Această Notă de Informare este concepută pentru a vă aduce la cunoștință aspectele cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale și la drepturile dumneavoastră privind această prelucrare în conformitate cu Regulamentul general 2016/679 privind protectia datelor („GDPR”) și legislația națională în vigoare.

Societatea REBECA PROD SRL, este o societate comerciala constituita si functionand in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Str. Decebal, Nr.64, Buzau, Judet Buzau, si cu urmatoarele date fiscale : CUI : RO13764638, Reg. com : J10/109/2001.

Datele furnizate de dvs sunt folosite in scopul livrarii si incheierii relatiei de colaborare dintre partile implicate, luand in considerare urmatoarele:

Prevederile regulamentului UE nr 679 / 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste colectarea si prelucarea datelor cu character personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, au devenit aplicabile din 25.05.2018. Acest regulament asigura o protective suplimentara referitoare la datele tale personale.

Partile deruleaza relatii comerciale;

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice sunt necesare si obligatorii in vederea incheierii si derularii raporturilor comerciale;
 • Datele cu character personal prelucrate sunt reprezentate de nume, prenume, numar de telefon, adresa de email, sau orice alte date in baza carora poate fi identificata o persoana fizica, reprezentand una dintre Parti, pentru executarea raporturilor comerciale
 • Fiecare dintre Parti are calitatea de operator de date cu caracter personal in ceea ce priveste datele cu caracter personal prelucrate, in numele sau, apartinand persoanelor fizice cu puteri de reprezentare, persoanelor de contact caror date cu caracter personal sunt prelucrate in vederea ori in legatura cu incheierea si executarea obligatiilor reciproce;
 • La datele dvs. cu caracter personal vor avea acces angajatii subscrisei din departamentul comercial, contabilitate, IT si NU intentionam transferarea acestor date catre o alta companie (societate de marketing si publicitate).

Datele vor fi stocate pe o perioada determinata, atat timp cat între subscrisa si dvs exista un contract în vigoare si, in situatia unui litigiu, pe parcursul solutionarii acelui litigiu, precum si in conformitate cu legislatia in vigoare atat timp cat avem obligatia legala de a pastra contracte, facturi, documente de plată si alte documente legale in evidenta contabila si in arhiva societatii

Vom stabili măsuri tehnice și procedurale, pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dvs. cu caracter personal prelucrate; vom preveni utilizarea sau accesul neautorizat si vom preveni încălcarea securității datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislatia in vigoare.

Drepturile dvs.:

 • Dreptul de Informare (art 12 din Regulamentul UE nr 679 / 2016)
 • Dreptul de acces ( articolul 15 din Regulamentul UE nr 679 / 2016)
 • Dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal ( art 16 din Regulamentul UE nr 679 / 2016)
 • Dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal ( art 16 din Regulamentul UE nr 679 / 2016)
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii ( art 18 din Regulamentul UE nr 679 / 2016)
 • Dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal ( art 20 din Regulamentul UE nr 679 / 2016)
 • Dreptul la opozitie ( art 21 din Regulamentul UE nr 679 / 2016)
 • Dreptul de retragere a consimtamantului;
 • Dreptul de a depune plangere in fata autoritatii de supraveghere (www.dataprotection.ro, Adresa : Bulevardul General Gheorghe Magheru, Bucuresti, Romania ; Telefon : 0318.059.211/0318.059.212; Fax:0318.059.602; email : anspcdcp@dataprotection.ro)

Ce se poate intampla daca nu ne furnizati datele?

Nu aveți o obligație de a ne furniza datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le-am menţionat în acest document. Cu toate acestea, dacă nu ne oferiți datele menționate în această notă de informare nu va fi posibil pentru noi să vă prestăm serviciile pe care ni le solicitați.